Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
5. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemenes šokolādē. Mmm… tikai mēli nenorij!

Foto - gotovimdoma.ruFoto - gotovimdoma.ru

1 porcijai vajadzīgs:

8 zemenes

100 g tumšās šokolādes

100 g baltās šokolādes

1 ēdamkarote kokosriekstu pārsliņu

1 ēdamkarote smalcinātu lazdu riekstu

Uz šķīvja liek pergamenta lapu.

Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. Nomazgā zemenes, nosusina un liek izkausētajā šokolādē. Pēc minūtes to var apviļāt kokosriekstu pārsliņās un riekstos. Zemenes izliek uz šķīvja un liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm. Pēc tā zemenes var mērkt baltajā šokolādē. Un tad atkal liek ledusskapī.

Recepti var variēt, piemēram, kokosriekstu pārsliņu un riekstu vietā liekot kukurūzas pārslās.

Recepte no gotovimdoma.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+