Foto – gotovimdoma.ru

Zemenes šokolādē. Mmm… tikai mēli nenorij! 0

Sastāvdaļas vienai porcijai
8 zemenes
100 g tumšās šokolādes
100 g baltās šokolādes
1 ēdamkarote kokosriekstu pārsliņu
1 ēdamkarote smalcinātu lazdu riekstu

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz šķīvja liek pergamenta lapu.
Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. Nomazgā zemenes, nosusina un liek izkausētajā šokolādē. Pēc minūtes to var apviļāt kokosriekstu pārsliņās un riekstos. Zemenes izliek uz šķīvja un liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm. Pēc tā zemenes var mērkt baltajā šokolādē. Un tad atkal liek ledusskapī.
Recepti var variēt, piemēram, kokosriekstu pārsliņu un riekstu vietā liekot kukurūzas pārslās.
Recepte no gotovimdoma.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.