Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
13. jūlijs, 2015
Drukāt

Zemeņu un banānu deserts

Foto - Dievietei.focus.lvFoto - Dievietei.focus.lv
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

500 g liesa, mīksta biezpiena
300 g skāba krējuma ar zemu tauku saturu
cukurs vai stēvija pēc garšas
30 g želatīna (labāk ātri šķīstošo)
zemenes un banāni (var jebkādus augļus vai ogas)
forma (ar apmēram 300 g ietilpību)

1. Biezpienu samaisa ar cukuru vai stēviju.

2. Samaisa cukuru vai stēviju ar krējumu. Augļus notīra, nomazgā, sagriež un izklāj trauka dibenā.

3. Sagatavo želatīnu (vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma). Samaisa krējumu ar biezpienu un pievieno želatīnu.

4. Iegūto masu pārlej augļiem, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto trauku ledusskapī uz 1-2 stundām.

5. Pasniedz porcijās, dekorējot ar tiem pašiem augļiem un ogām, kas ir deserta sastāvā.

dievietei_logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+