Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
30. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu, banānu un ābolu kārtainā biezsula

Foto no alimero.ruFoto no alimero.ru

Sastāvdaļas:

3 banāni

200 g zemeņu

1 liels ābols

5 tējkarotes kondensētā piena

ledus

Sagriež banānu ripiņās, atstāj uz dēlīša un ieliek saldētavā uz 30-50 minūtēm. To dara tādēļ, lai ledu nebūtu jāizmanto papildus.

Zemenes nomazgā, noņem ļipiņas un sagriež.

Ābolus sagriež gabaliņos, tad sablenderē putriņā. Pievieno ledu un liek glāzēs apakšējā, pirmajā, kārtā.

To, vai pievienot kondensēto pienu, izvēlaties paši – var likt, var nelikt. Ja liek – tā būs otrā deserta dzēriena kārta.

Nākamajā kārtā liek zemenes, kurām pievienota karotīte kondensētā piena un 3-4 ledus gabaliņi.

Ar banāniem rīkojas tāpat.

Recepte no alimero.ru

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+