Mobilā versija
+3.6°C
Vitauts, Smuidra, Smuidris
Pirmdiena, 20. februāris, 2017
30. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu, banānu un ābolu kārtainā biezsula

Foto no alimero.ruFoto no alimero.ru

Sastāvdaļas:

3 banāni

200 g zemeņu

1 liels ābols

5 tējkarotes kondensētā piena

ledus

Sagriež banānu ripiņās, atstāj uz dēlīša un ieliek saldētavā uz 30-50 minūtēm. To dara tādēļ, lai ledu nebūtu jāizmanto papildus.

Zemenes nomazgā, noņem ļipiņas un sagriež.

Ābolus sagriež gabaliņos, tad sablenderē putriņā. Pievieno ledu un liek glāzēs apakšējā, pirmajā, kārtā.

To, vai pievienot kondensēto pienu, izvēlaties paši – var likt, var nelikt. Ja liek – tā būs otrā deserta dzēriena kārta.

Nākamajā kārtā liek zemenes, kurām pievienota karotīte kondensētā piena un 3-4 ledus gabaliņi.

Ar banāniem rīkojas tāpat.

Recepte no alimero.ru

 

Pievienot komentāru

TV3: Juta Strīķe piedalījusies Jaunās Konservatīvās partijas pasākumā (15)Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniece Juta Strīķe sestdien piedalījusies Jaunās Konservatīvās partijas (JKP) rīkotajā pasākumā Ķekavā, vēsta TV3 Ziņas.
Armijas hidrotērpu iegādes dīvainības (5)Kādam uzņēmumam, kas piedalījās Nacionālo bruņoto spēku (NBS) izsludinātajā sauso hidrotērpu iepirkumā, ir nācies apstrīdēt to tiesā, jo izrādījies, ka uzvarējušā pretendenta piedāvātie hidrotērpi neatbilst iepirkuma nolikuma prasībām.
Draugiem Facebook Twitter Google+