Mobilā versija
+2.0°C
Agnese, Agnija, Agne
Sestdiena, 21. janvāris, 2017
25. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu gaisa rausis

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Nepieciešams: 1 kg zemeņu, 1,5 glāzes cukura, 12 olu baltumi, pūdercukurs.
Zemenes saberž ar cukuru. Pievieno saputotus olu baltumus, sajauc. Masu liek dziļā ugunsizturīgā traukā, kas iepriekš izsmērēts ar sviestu un izkaisīts ar miltiem. Liek cepties cepeškrāsnī, kamēr virsma paceļas un kļūst brūngana.

 

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

Pievienot komentāru

Slokas karjerā pazūd divi profesionāli nirēji (1)Jau otro dienu pie Slokas karjera vērojama liela operatīvo dienestu rosība. Pierīgas iecienītākajā nirēju treniņu vietā bez pēdām pazuduši divi profesionāli nirēji,
Draugiem Facebook Twitter Google+