Foto – vkusnyblog.ru

Zemeņu muss 5

Trauciņā liek trīs ēdamkarotes auksta ūdens, kurš pirms tam uzvārīts. Pievieno želatīnu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Nomazgā zemenes un samaļ blenderī. Pēc garšas pievieno cukuru.

Uzbriedušu želatīnu liek uz nelielas uguns un vāra, līdz tas izkūst (neļaut uzvārīties!). Nedaudz atdzesē un pievieno zemeņu biezenim, labi samaisa. Uzreiz atliek 4 ēdamkarotes biezeņa atsevišķā trauciņā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakuļ saldo krējumu un pievieno pūdercukuru.

Tam pievieno divas karotītes zemeņu masas un uzmanīgi samaisa. Pēc tam pievieno pārējo biezeni un atkal rūpīgi samaisa.

Masu liek glāzītēs, katrā pa virsu uzmanīgi ieliek pa karotītei “tīrās” zemeņu masas. Ar garas karotes palīdzību uz virsmas “zīmē”.

Atstāj zemeņu musu pa nakti ledusskapī. Pirms pasniegšanas rotā ar piparmētru lapiņām.

Avots: vkusnyblog.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.