Mobilā versija
+3.2°C
Anda, Andīna
Pirmdiena, 20. novembris, 2017
20. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu pastilas

Foto - plufit.ruFoto - plufit.ru
Sastāvdaļas:

700 g zemeņu

1 krūzīte svaiga bazilika

puskrūze cukura

1 ēdamkarote citrona sulas

 

Nomazgā zemenes un ar visām sastāvdaļām sablenderē.

Izberž caur sietu, lai masā nebūtu lapu gabalu. Pievieno tējkaroti ūdens un vāra uzvāra uz nelielas uguns.

Tad klāj masu uz pergamenta papīra cepamajā traukā. Karstu pastilu pārklāj uz visas virsmas un liek cepeškrāsnī.

Cep 100 grādu karstumā un lēni žāve, līdz pastilas sabiezē. Žāvēt labāk zemā temperatūrā, lai vidus nebūtu jēls.

Kad pastila gatava, to izņem no cepeškrāsns, sarullē trubiņā. Glabā sausā, vēsā vietā.

 

Recepte no plufit. ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+