Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
9. jūlijs, 2015
Drukāt

Zemeņu salāti ar riekstiem un avokado

Foto - kedr-o.ruFoto - kedr-o.ru
Sastāvdaļas:

1 avokado

15 zemenes

50 g Brazīlijas riekstu

4 salātu lapas

50 g saldkrējuma siera

Mērcei:

1/2 tējkarotes citronu sulas

1 tējkarote medus

1 tējkarote olīveļļas

1/2 tējkarote cukura

Sastāvdaļas pirms izmantošanas liek aukstumā. Nomazgā salātlapas. Pēc atdesēšanas tos liek uz šķīvja, veidojot salātu pirmo kārtu. Sagriež avodako gabaliņos un liek uz salātlapām. Pēc tam, lielākos gabaliņos, liek zemenes.

Uzber riekstus.

Pa virsu salātus apsmidzina ar mērci, kuru pagatavo šādi: citronu sulu samaisa ar medu, kas sildīts ūdens peldē. Pēc tam pievieno cukuru un olīveļļu. Mērce palīdz saglabāt augļiem un ogām krāsu un sniedz pikantu garšu.

Salātus pārkaisa ar siera kubiņiem.

 

Avots: kedr-o.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+