Mobilā versija
Brīdinājums +0.5°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
1. jūlijs, 2014
Drukāt

Zemeņu torte ar biezpienu (1)

zemenu_torte

Nepieciešams: 750 g zemeņu, 150 g biezpiena, 150 g cukura, 500 g saldā krējuma, 250 g miltu, 1 ēdamkarote pūdercukura, 1 tējkarote sarīvētu citrona miziņu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 6 ēdamkarotes augu eļļas, 1 tējkarote ar kaudzi želatīna, 1 paciņa vaniļas cukura.

No biezpiena, 100 g cukura, citrona miziņām, augu eļļas, miltiem un cepamā pulvera iemīca mīklu. Kārtīgi sagatavoto mīklu sadala trijās vienādās daļās un izveltnē. Pēc formas izveido trīs biskvīta kārtas. Biskvītus cep cepeškrāsnī gatavus. 250 g zemeņu saspiež putriņā. Sagatavotajai putriņai pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu. Pārējās ogas pārgriež uz pusēm. Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, 50 g cukura un saputo. Apmēram ½ l putukrējuma atliek citā bļodā, bet pārējo iemaisa sagatavotajā zemeņu biezenī. Pusi sagriezto zemeņu izkārto uz biskvīta un nosedz ar otru biskvītu, kura virspusi apziež ar krēmu un nosedz ar trešo biskvītu. Rotā ar putukrējumu, zemenēm, pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Nu biezpiens gan šeit gan ir tik minimāli (150 g sadalīts vēl 3 daļās!) un tas pats tiek pievienots mīklai, ka šai tortei niosaukumā pievienot to ir nu teiksim mazliet smiekļigi…

Aplamie apgalvojumi. Pēc intervijas ar Fātimu teoloģe par sievietes lomu islāmā (4)Pēc “LA” publicētās intervijas ar Līgu Fātimu Legzdiņu un “Latviešu mentalitāte sasaucas ar islāmu, prāto konvertīte Līga Fātima” lasītāji uzdeva jautājumus, vai
Draugiem Facebook Twitter Google+