Mobilā versija
-2.0°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
11. augusts, 2015
Drukāt

Ziedkāposts ar sieru un rīvmaizi – Kreiceru gaumē

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

1 ziedkāposts (700-800g)
150g rīvmaize
75g sviests
30g rīvēts Parmezāns
zaļumi

Pagatavošana

Ziedkāpostu sadalīt ziedos un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni notecināt.

Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā rīvmaizi. Pievienot sieru un smalki sakapātus zaļumus.

Ziedkāpostus pārlikt lielā dziļā traukā un pārkaisīt ar rīvmaizi.

Pasniedz kā piedevu gaļai vai kā pamatēdienu.

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+