Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu 0

Dārzeņus sagriež gabaliņos, liek katlā un olīveļļā cep zeltaini brūnus. Pievieno dzeltenos zirņus, dārzeņu buljonu, sāli, piparus un vāra, kamēr zirņi mīksti. Tad pielej saldo krējumu, pieliek timiānu un pavāra 10 minūtes. Sablendē un izberž caur sietu. Lej šķīvī, dekorē ar Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puraviem.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus
Lasīt citas ziņas

Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.