Foto-Shutterstock

Zivju tītenīši 0

Sastāvdaļas – 700 g zivs filejas, 2 sīpoli, burkāns, 1/2 glāzes rīsu, kāpostgalvas lapas, lauru lapa, piparu graudi, dilles, malti pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Lasīt citas ziņas

Rīsus novāra gandrīz gatavus. Zivi samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai smalki sagriež ar nazi.

Sīpolus sasmalcina un samaisa kopā ar rīsiem un sasmalcināto zivs fileju. Pievieno sāli un piparus, smalki sagrieztus zaļumus, visu samaisa viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavo kāpostu lapas – novāra ūdenī apmēram 10 minūtes, lai lapas paliek viegli mīkstas, tad noņem no kāposta, izgriež cietās vietas.

Zivs masu pilda kāposta lapās, satin ciet, lai veidojas tīteņi.

Katla apakšā liek uz rupjās rīves sarīvētu pusi burkāna, virsū liek zivju tīteņus. Pa virsu liek otru daļu sarīvētā burkāna.

Katlā pielej ūdeni, lai tīteņi pilnībā būtu ūdenī. Uzliek vāku un sutina apmēram 20–30 minūtes, kamēr viss gatavs.

Lauru lapu un piparu graudus pievieno 10 minūtes pirms gatavības.

Labu apetīti!