Foto-vk.com

Žuljēns groziņos – garda uzkoda svētku galdam 1

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma, 2 ēdamkarotes miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un apcep uz pannas, līdz iztvaiko liekais šķidrums.
Pielej saldo krējumu, samaisa un lēnām pievieno miltus, lai viss sabiezē.
Gatavo pildījumu liek groziņos.
Virsu nokaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī līdz garoziņas izveidošanai (10 – 15 minūtes).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.