Labas lietas priekam un iedvesmai iesaka Signe Mengote 0

Mīli sevi, tikai tad tu iemācīsies pa īstam mīlēt arī citus. /Osho/

Reklāma
Reklāma

Tepat, Latvijā: mieloties Kuldīgā

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas
Publicitātes (Kristapa Jansona) foto

No 16. līdz 22. martam Kuldīgā norisināsies restorānu nedēļa. Tie ir īsti svētki smalku garšu cienītājiem. Šogad “Taste Kuldīga” laikā vietējo restorānu, kafejnīcu un krodziņu šefpavāri būs sarūpējuši īpašu trīs ēdienu piedāvājumu, izceļot vienu no senākajiem un populārākajiem produktiem – sieru. Vairāk informācijas “tastekuldiga.lv”.

Grāmata: “Sardu balāde”

CITI ŠOBRĪD LASA
Publicitātes foto

Izcilā Sardīnijas rakstnieka Džūlio Andžoni romāns “Sardu balāde” tikko nācis klajā izdevniecībā “Latvijas Mediji”. Pensionētā aitu gana Konstantino dzīve apgriežas kājām gaisā, kad dzimtajās mājās atgriežas viņa dēls. Atvedis sev līdzi dāņu civilsievu Grēti, Mario izveido lauku tūrisma uzņēmumu, kas piesaista daudz apmeklētāju. Taču ne tikai viesu kņada fermā satrauc Kostantino… Romāns, kas pavisam noteikti liks just līdzi un pamatīgi aizdomāties.

Filma: “Tici mīlestībai”

Publicitātes foto

Mīlestības nekad nevar būt par daudz, tāpat kā aizkustinoši un aizraujoši stāsti par to. No 13. marta kinoteātros skatāma filma “Tici mīlestībai”, kas balstīta uz patiesu stāstu par mūziķi Džeremiju Kempu, par viņa ceļu uz profesionālajiem panākumiem un laimi par spīti zaudējuma sāpēm, ar ko viņš šai ceļā sastapies. Lomās KJ Apa, Brita Robertsona, Gērijs Sinīzs un citi.

Notikums: sieviešu rallijs klāt!

Publicitātes (Baibas Bērziņas) foto

Ikgadējais Sieviešu dienas rallijs ir atkal klāt. Tās ir auto tūrisma sacensības ar dažāda rakstura papilduzdevumiem, kas ļauj iepazīt Latviju un vienlaikus cīnīties par balvām. Ik gadu rallijs pulcē radošākās un piedzīvojumu kārākās daiļā dzimuma pārstāves, kuras gatavas pārvarēt nedrošību, aizspriedumus un kautrīgumu un ļauties piedzīvojumam neatkarīgi no statusa, amata utt. Pasākums norisināsies 7. martā. Vairāk info sieviesurallijs.com.

Izstāde: “Samsāra”

Atklās “Skuja Braden” izstādi “Samsāra”.
Publicitātes foto

Duets porcelānā. No 14. marta līdz 3. maijam Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (Rīgā, Skārņu ielā 10) būs skatāma vērienīga izstāde “Samsāra”, aicinot iepazīt daļu no starptautisku ievērību guvušā mākslas dueta Skuja Braden – latvietes Ingūnas Skujas un amerikānietes Melisas D. Breidenas – vairāk nekā divdesmit gadu laikā kopīgi radītajiem tēlniecības un glezniecības darbiem porcelānā.

Reklāma
Reklāma

Koncerts: “Vox Femme

Publicitātes foto

8. martā Mazajā ģildē iespējams apmeklēt lielisku koncertu – izcilās un pasaulē zināmās profesionālās a cappella grupas “Latvian Voices” programmas “Vox Femme” pamatā ir stāsts par sievieti gan latviešu folklorā, gan pasaules mūzikā. Koncertā iekļauti darbi, ko radījušas komponistes sievietes, kā arī mūzika, kas veltīta leģendārām sievietēm. Lielisks veids, kā svinēt Starptautisko sieviešu dienu. Biļešu cenas no 10 līdz 15 eiro.

Pasaulē: pavasaris Budapeštā

Foto: SHUTTERSTOCK

Majestātiskā Budapešta – ja šī pilsēta vēl nav jūsu ceļojumu sarakstā, noteikti iekļaujiet. Budapešta tiek uzskatīta par tūristu maciņiem draudzīgu vietu, un tās popularitāte aug ļoti strauji. Šogad Budapešta ieguvusi titulu “Labākais Eiropas ceļojumu galamērķis”. Budapešta tiek salīdzināta ar Vīni, Parīzi, runā, ka tajā esot apvienotas labākās Eiropas pilsētu īpašības, arhitektūras vēsmas. Pavasaris skaistajā Ungārijas galvaspilsētā pavisam noteikti ir pasakains.

Sarīkojums: “Krāminieks”

Publicitātes foto

Uz “Krāminieku”!

Vai zinājāt, ka Āgenskalna tirgū katru nedēļas nogali notiek “Krāminieks”? Tas pulcē antīku lietu kolekcionārus, apkaimes bērnus, seniorus, suņus un “Street Food” busiņus. “Krāminiekā” iespējams atrast labāko riteni pavasara braucieniem, pārvērst veclaiku koferi par interjera dekoru, pielaikot smalkas dāmu platmales un citas interesantas lietas. Pasākums norisināsies 7. un 8. martā no pulksten 9 līdz 17.

Jaunums: iepērcies atbildīgi!

Publicitātes foto

Klimata pārmaiņu ietekmēti un lai rīkotos ekoloģiskāk, arvien vairāk cilvēku pievēršas “zero waste” vai vismaz “less waste” dzīvesveidam. Tiem, kas to piekopj, noteikti interesanti būs zīmola “Nature Box” jaunumi – cietais matu šampūns un cietās dušas ziepes, kas aizvietos ierastās plastmasas šampūnu pudeles. Produkti iegādājami “Drogu” veikalos.