Labas lietas priekam un iedvesmai sērgas laikā iesaka Signe Mengote 0

Nekad nedomā, ka troksnis ir spēcīgs, bet klusums ir vājš. /Nezināms/

Reklāma
Reklāma

Izklaide

Kopīgs krāsu prieks

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Lasīt citas ziņas
Publicitātes foto

Kā nodarbināt savus mazos ķiparus, dzīvojot mājās? Tas ir jautājums, kuru sev uzdod teju visi vecāki, jo noteikti brīžiem šķiet, ka iespējas ir izsmeltas. Jaunmoku pils muzejs, iesaistoties iniciatīvā #paliecmājās, aicina ļauties kopīgam krāsošanas priekam un piedāvā izmantot muzeja gides meža tematikā radītās krāsojamās lapas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Krāsošana ir patīkams process, kas gan izklaidēs, gan radīs miera sajūtu kā lieliem, tā maziem. Krāsojamās lapas var lejuplādēt www.jaunmokupils.lv, izprintēt un tad dalīties ar veikumu sociālajos tīklos.

Grāmata

Starp prātu un neprātu

Psihoterapeite Stella ir laimīgi precējusies pusaugu dēla māte. Līdz brīdim, kad viņas kabinetā ienāk Isabella, sievietei izdevies samierināties ar sāpēm par meitu, kas pazudusi bez vēsts pirms 20 gadiem.

Taču sieviete tik ļoti atgādina meitu, ka Stellas sirdī iezogas cerība, kas robežojas ar apsēstību… Autore Elizabete Nurebeka radījusi spožu psiholoģiskās spriedzes romānu, kurā realitāte savijas ar ilūzijām, patiesība ar izdomājumiem un veselais saprāts ar neprātu.

Pamazām atklājot galveno varoņu pagātnes noslēpumus, autore līdz pat romāna pēdējām lappusēm notur lasītāju neziņā par atrisinājumu. Romāns “Saki, ka tu esi mana”. Izdevniecība “Latvijas Mediji”.

Koncerts

Paliec mājās, dziedi līdzi

Publicitātes foto

Cik burvīga iespēja – noskatīties dažādu latviešu mūziķu koncertus attālināti, izmantojot “straume.lmt.lv”! Vēro, kā uzstājas Dons, “Instrumenti”, Mārcis Auziņš, Ozols un citi.

Es noteikti izvēlos noskatīties grupas “The Sound Poets” koncertu – tā ir viena no manām mīļākajām latviešu grupām. Protams, nav tas pats, kas dziedāt līdzi piepildītā koncertzālē vai pilskalnā, bet tomēr labāk nekā nekas.

Reklāma
Reklāma

Tepat Latvijā

Apceļo Rundāli virtuāli

Publicitātes foto

Izstaigā Rundāles pili, sēžot dīvānā savā viesistabā! Rundāles pils piedāvā virtuālu ekskursiju kā pa pils pagalmu, tā pa grezno pili.

Skaistas mūzikas pavadījumā iespējams izpētīt katru istabu, katru stūrīti, un tā ir nudien savdabīga un burvīga pieredze. Lai piedalītos virtuālajā ekskursijā, jādodas uz www.rundalespils.lv.

Filma

Labs kino “uz paplātes”

Publicitātes foto

“Vienu biļeti, lūdzu” ir stāsts par Nikiju Kokrenu – Ņujorkas aktīvāko teātra apmeklētāju. Šī indiešu izcelsmes kundze katru dienu pēdējos 25 gadus noskatās vismaz vienu teātra izrādi.

Filmu studija “Deep Sea Studios” piedāvā noskatīties šo starptautiski apbalvoto režisora Matīsa Kažas dokumentālo filmu bez maksas. Vairāk informācijas filmu studijas “Facebook” lapā – “www.facebook.com/deepsealv”.

Sports

Ar jogu ik dienu

Foto: SHUTTERSTOCK

Virtuālā joga, neizejot no mājas, – jogas studija “Vinyasa” piedāvā tiešsaites nodarbības kopā ar studijas pasniedzējiem katru dienu! Tā ir iespēja par saprātīgu samaksu “jogot” kaut katru dienu.

Pēc reģistrēšanās mājaslapā www.vinyasa.lv katru dienu tiks atsūtīta saite uz nodarbību, kas būs aktīva līdz pusnaktij.

Nodarbības

Meditē un nestreso!

Foto: SHUTTERSTOCK

Šobrīd, kad ir tik daudz neskaidrību un neziņas un katru dienu saņemam veselu gūzmu jaunas informācijas, apjukt ir pavisam viegli.

Bailes, stress – kā no tā tikt vaļā kaut uz mirkli?

Arvien vairāk cilvēku praktizē meditāciju, un kāpēc gan neizmēģināt arī tev? Centrs cilvēka izaugsmei “Torņakalns” aicina uz tiešsaites meditācijas nodarbībām darba dienu rītos no 8 līdz 8.30, kā arī sestdienu rītos no 8.30 līdz 9.30. Vairāk informācijas centra “Facebook” lapā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.