Signe Mengote
Signe Mengote
Arhīva foto

Labas lietas priekam un iedvesmai iesaka Signe Mengote 0

Signe Mengote, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Strādā smagi klusumā, ļauj saviem darbiem runāt par tevi. /Nezināms/

Tirdziņš

Lietas ar stāstu

Publicitātes foto
CITI ŠOBRĪD LASA

Vēlies iegādāties ko jaunu (vecu)? Rīgas krāmu tirdziņš būs īstā vieta! Brīvdabas krāmu tirdziņš “Riga Flea Market” norisināsies Spīķeru radošajā kvartālā 11. jūlijā. Tur būs iespējams aplūkot un iegādāties gan dažādas senatnīgas lietas un noderīgus krāmus, gan oriģinālus dizaina priekšmetus, kā arī apģērbu un krāšņumlietas.

Grāmatas

Publicitātes foto

Katram savu talismanu

Pļavniekos kādas padomju laika blokmājas vienistabas dzīvoklī mīt Nelle, Nellija Ivanovna – pensionāre, izbijusi šuvēja, kura noskatās uz līdz-cilvēku steidzīgo tukšgaitu – dzīvošanu bez augstākās idejas un visiem kopīga mērķa. Bet Nelle zina, kā palīdzēt strupceļā nonākušajiem klientiem. Viņa gatavo katram savu talismanu – lupatu lellīti vai džutas diegu zirdziņu.

Kuru Nellei izdodas glābt un kuram dziedniece atsaka palīdzību? Vai sairusī cilvēkattiecību pasaule vispār ir salāpāma, ja to dara bez adatas, vienīgi ar diegiem un lupatu ielāpiem? Lindas Šmites romāns “Bez adatas” aizraus ar savu citādību. Izdevniecība “Latvijas Mediji”.

Koncerts

Ārpus laika

Daumants Kalniņš
Publicitātes foto

Daumants Kalniņš un Kristaps Vanadziņš 12. jūlijā sniegs koncertu mākslinieciskajā viesu namā “Ārpus laika”, kas atrodas “Kairosā” Salaspils pagastā. Koncerts norisināsies viesu nama parkā, un mākslinieki uzstāsies ar programmu “Dziesmas no pagājušā gadsimta Amerikas”. Biļetes iespējams iegādāties www.bezrindas.lv.

Pasākums

Šedevri sveču gaismā

Publicitātes foto

11. jūlija vakarā būs iespējams izstaigāt Rīgas Domu krustu šķērsu. Būs pat pavisam reta iespēja – uzkāpt pa vītņu kāpnēm ērģeļu balkonā, kur ērģelnieks ik pa brīdim iepazīstinās klausītājus ar kādu ērģeļmūzikas šedevru. Tas viss sveču gaismā. Fantastiskas un ārpasaulīgas sajūtas garantētas.

Reklāma
Reklāma

Izstāde

Tikai rozes, rozes vien…

Foto: SHUTTERSTOCK

Katru gadu jūlijā Dabas muzeju pārņem reibinoša rožu smarža, tāda, kas neatstāj vienaldzīgu. Nāc un apskati dažādo un bagāto rožu pasauli un aprunājies ar “Latrozes” dārzkopjiem, kuri labprāt palīdzēs izvēlēties atbilstošāko rozi tavai gaumei un dārzam. Rožu izstāde Latvijas Dabas muzejā norisināsies no 15. līdz 19. jūlijam.

Tepat, Latvijā

Hercogs Jēkabs un citi

Publicitātes foto

Jelgavā kārtējo gadu norisinās smilšu skulptūru festivāls – šogad gan bez ārzemju autoru darbiem, taču apskates objekti būs ne mazāk iespaidīgi. Šā gada tematika ir pilsētas vēsture. No hercoga Jēkaba līdz pat “Prāta vētras” puišiem. Varu droši teikt, ka smilšu skulptūras man patikušas daudz labāk nekā ledus skulptūras – detaļas ir izteiksmīgākas un labāk saprotamas. Festivāls Pasta salā norisināsies līdz pat oktobra sākumam.

Sarīkojums

Būs gardi!

Publicitātes foto

Rīt un 15. jūlijā norisināsies “Street – 2 m – Food” festivāls. Lokācija – Rīga, Kalnciema kvartāls. Tiks dota iespēja tikai 4–5 tirgotājiem vienlaikus atrasties pagalmā, kā arī nodrošināta cilvēku aprites kontrole, lai varētu ievērot visas prasības par 2 metru distanci, protams, būs iespēja dezinficēt rokas. Tiek domāts arī par dažādiem radošiem risinājumiem, kas palīdzētu cilvēkiem ievērot distanci. Pagalmā būs izvietoti galdi ēdiena baudīšanai, tāpat arī iespēja piebraukt ar auto un paņemt ēdienu līdzi.

Ekspedīcija

Atklāj Daugavas salas!

Publicitātes foto

Laivā apkārt salām pa Daugavas ūdeņiem – izklausās vilinoši, vai ne? 11. jūlijā organizācija “Latvijas ekspedīcija” aicina doties aizraujošā foto orientēšanās braucienā ar laivām. 42 kontrolpunkti, dažādi foto uzdevumi, žilbinoša rīta saule, kārtīga rīta rosme un emocijas visām brīvdienām garantētas! Ekspedīcijas sākums Balasta dambī. Pieteikšanās mājaslapā “latvijasekspedicijas.lv”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.