Foto – Fotolia

2018. gada devīze katrai zodiaka zīmei. Lakonisks horoskops labai dzīvei 0

Jauns gads vienmēr nozīmē atjaunošanos un kaut kā jauna sākumu. Katram no mums ir iespēja visu sākt no baltas lapas! Kā jau katrs gads, arī 2018. gads nototeikti nesīs pārmaiņas daudziem no mums. Lai tās pienācīgi sagaidītu, noderēs vārdiņš – devīze jeb gada moto! Iepazīsties ar tiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

AUNS. Pārmaiņas
2018. gads nesīs jaunas un interesantas pārmaiņas. Jaunumi skars praktiski visas dzīves jomas! Bet no tā nevajadzētu baidīties, jo notiekošais nāks tev par labu.

VĒRSIS. Iedvesma
2018. gadā jutīsi tik lielu enerģijas pieplūdumu, ka sagribēsies ko jaunu nevis tāpēc, ka dzīve piespiež, bet tāpēc, ka gribēsies likt to lietā! Ļaujies šai vēlmei un izmanto savus talantus. Rezultātus nebūs ilgi jāgaida!

CITI ŠOBRĪD LASA

DVĪŅI. Pašrealizācija
Tev jau sev laiks lauzt vecās paradigmas. Pienācis laiks darīt to, ko pats vēlies. 2018. gads būs labvēlīgs plānu īstenošanai un mērķu sasniegšanai. Ej līdzi savam sapnim. Tev pietiks gan spēka, gan talanta, lai to īstenotu!

VĒZIS. Miers
Pēdējā laikā tev, iespējams, grūti klājies. Tu šogad esi pārdzīvojis gan lidojumu, gan klupienus. 2018. gadā viss nostabilizēsies. Tu jutīsi stingru zemi zem kājām un varēsi droši īstenot plānus un ieceres.

LAUVA. Motivācija
Grūtie laiki palikuši pagātnē. 2018. gadā viss sāks nokārtoties. Tāpēc aizmirsti visu slikto un noskaņojies pozitīvi. Tā tu varēsi sasniegt daudzas virsotnes. Viss būs LABI!

JAUNAVA. Izaugsme
2018. gads kļūs par izaugsmes gadu visās dzīves jomās. Tu spēsi kļūt labāks nekā šobrīd esi. Visas pārmaiņas ļoti pozitīvi ietekmēs tavu dzīvi. Tev atlicis vien iemācīties pieņemt likteņa dāvanas.

SVARI. Kontrole
2018. gadā tu beidzot spēsi sākt kontrolēt visu, kas notiek tev apkārt. Tas palīdzēs labāk izplānot dzīvi un gūt labumu no notiekošā. Veiksme būs tavs sabiedrotais!

SKORPIONS. Apgaismība
Tu spēsi aptvert, kas tieši vajadzīgs tavai laimei. Nebaidies pieņemt lēmumus un droši dodies uz priekšu pa izraudzīto ceļu. Tā tu spēsi saskatīt jaunus apvāršņus!

STRĒLNIEKS. Ieguvums
2018. gads tev sola dažu labu problēmu un pārbaudījumu, bet tev izdosies uzvarēt apstākļus un parādīt sevi no spēcīgākās puses. Tu sajutīsi, cik svarīgs cilvēks esi. Nebaidies ne no kā un rīkojies drosmīgi.

MEŽĀZIS. Jūtīgums
Dzeltenā Suņa gadā tu kļūsi jūtīgāks un iejūtīgāks. Tas palīdzēs tev uzplaukt un atklāt savu patieso būtību. Tu ieraudzīsi, cik pasaule ir burvīga un no tās nav jābaidās. Ieklausies, ko tā čukst tev ausī, un ceļš pats tevi aizvedīs pie laimes!

Reklāma
Reklāma

ŪDENSVĪRS. Izlēmība
2018. gadā tu būsi drosmīgs un izlēmīgs. Beidzot apņemsies pamest komforta zonu un to arī paveiksi, atklājot daudz jaunu perspektīvu. Nebaidies pamēģināt kaut ko jaunu! Tas nesīs prieku un veiksmi.

ZIVIS. Apskaidrība
Ne tuvu visas lietas nav tādas, kā izskatās pirmajā brīdī. 2018. gadā tev izdosies ieskatīties pašā apkārt notiekošā būtībā. Tu būsi ieguvējs no tā. Noskaņojies pozitīvi!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.