Publicitātes foto

Šī gada modes krāsa interjerā 0

Ik gadu ar priecīgu satraukumu interjera dizaina speciālisti un interesenti sagaida krāsu uzņēmuma Pantone jau vairāk nekā 20 gadu izziņoto modernāko gada krāsu, un šogad tā ir klasiski zilā – miera, harmonijas un pašpārliecinātības krāsa.

Reklāma
Reklāma
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Zilā krāsa un tās nokrāsas no tumši zilas līdz koraļļu zilajai sniedz plašas iespējas dažādām variācijām un teju jebkurai telpai atkarībā no tās platības, apgaismojuma un vēlamā efekta.

K Senukai iepirkšanās centra Ozols interjera dizainers un konsultants Jānis Krastiņš precizē: “Interjera modē ienāk virtuves monohromā paletē – jebkurā krāsā, izņemot balto, kas savukārt šogad interjera tendenču topu pametīs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zilos toņus lieliski papildinās pelēkās un smilškrāsas nianses un dabisks koks – krāsu kombinācija, kas sniedz ļoti mājīgu sajūtu.

2020. gadā interjeros nozīmīgu lomu spēlēs haki un olīvu zaļa, pelēcīgi zaļa, tumši pelēcīgi violeta krāsa, sarkanvīna toņi, gaiši rozā, dažādi zemes toņi, sinepju un meloņu dzeltena.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.