Elita Drāke 2020. gadā

“2020. gads bija ģenerālmēģinājums, tagad mainīsies pasaules pamatvērtības!” Ezotēriķes Drākes pareģojums 2021. gadam 70

2020. gadu lielākā daļa pasaules atcerēsies kā smagu pārbaudījumu, tāpēc jauns gads šoreiz tiek gaidīts ar jo īpaši lielām cerībām uz to, ka dzīve mainīsies uz labo pusi.

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 101
Veselam
Neviens to pat nenojauta – pasaulē populāros kosmētikas produktos vēzi izraisošas ķīmiskas vielas 800 reižu pārsniedz normu 33
Rīdzinieks nepatīkami pārsteigts, kā izskatās vietā, kur noslīka Roberts: “Tur viss ir sabrucis… Šādas vietas nedrīkst būt publiski pieejamas!” 62
Lasīt citas ziņas

Atzītā ezotēriķe un kosmosa norišu eksperte Elita Drāke ekskluzīvi Skaties.lv atklāj savas prognozes par to, kas mūs sagaida 2021. gadā un kā noskaņoties, lai to izdzīvotu, paņemot no gada vislabāko, ko tas piedāvā.

Lielo pārmaiņu priekšā
‘’Ir sācies interesants un neparasts laiks, kas nesīs milzīgas pārmaiņas. Tie, kuri sekojuši manām prognozēm, atcerēsies, ka jau labu laiku esmu uzsvērusi vienu – ‘’kā dzīvosim šodien, tā veidosies mūsu rītdiena’’.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jau trīs gadu garumā esmu izmantojusi šo saukli, un šis un nākamais gads beidzot būs tie, kad tas materializēsies.

Šie gadi būs atkarīgi no tā, kā esam dzīvojuši pēdējos trīs gadus,’’ sarunā ar Skaties.lv skaidro eksperte.

Viņa uzsver, ka aizvadītais, 2020. gads, tas, kā to pavadījām un kā tajā jutāmies, bija atkarīgs tikai un vienīgi no mums pašiem. Un aizvadītā gada privātās sajūtas būs kā indikators notikumiem 2021. gadā. Tiem, kuri šajā laikā strādāja ar sevi, tālāk būs vieglāk,’’ skaidro Drāke.

Mainīsies pasaules pamatvērtības

Galvenā mantra, ko 2021. gadā ikvienam jāiekaļ savā galvā: ‘’Ir jāatmet bailes.’’

‘’Bailes vājina cilvēku, tās vājina ģimeni. Ja viens cilvēks ģimenē ir uztraucies, visa ģimene dzīvo panikā,’’ skaidro eksperte.

Un, lai neļautos bailēm, svarīgi apzināties, ka šis ir laiks, kad mainās pasaules pamatvērtības un iemācīties atlaist vērtības, ko gadsimtiem uzskatījām par stabilas dzīves pamatu.

‘’Gadsimtiem pamatvērtības bija materiālas vērtības un nodrošināt ģimeni. Šobrīd, pasaules pamatvērtībām mainoties, šī stabilitāte mums tiek ņemta nost.

Mums jāatlaiž iepriekšējo paaudžu vērtību sistēmas, uz kurām līdz šim dzīvojām, un jāielaiž sevī jaunās. Šī iemesla dēļ es šogad vairākkārt uzsvēru, ka ir laiks tīrīšanai – organisma un māju.

Jo mums ņems nost! Un par to nevis jādusmojas, bet gan jāskatās uz to ar vēlmi pielāgoties jaunajam, vēlmi dzīvot jaunā vērtību sistēmā,’’ stāsta eksperte.

Reklāma
Reklāma

‘’2020. gads bija ģenerālmēģinājums’’

Un šīs jaunās vērtību sistēmas centrā vairs nebūs ģimene, bet indivīds, kam pierādījums redzams jau mūsdienu bērnos, kas aug ar savu domāšanu un pasaules redzējumu, savu personību. Kā akcentē eksperte, jaunajā pasaules kārtībā katram būs jāmācās strādāt komandā, taču tai pat laikā – pašam par sevi, jātiekas ar līdzīgi domājošajiem.

‘’Turpmāk mums būs pašiem jāpieņem lēmumi par savu dzīvi, jātiek līdzi laika paātrinājumam, kura laikā jāmainās arī pašam, mainot attieksmi pret sevi. Ir sācies aktīvas darbošanās laiks.

Ar kopēju ticību vairs nepietiks, šis būs laiks, kad jānotic pirmkārt pašam sev. Ko mēs vēlamies, tas tā arī notiks, taču te pats svarīgākais ir zināt, ko vēlēties.

2020. gads bija ģenerālmēģinājums, kas izsita mūs no komforta zonas. Un tas turpināsies 2021. gadā. Mūsu komforta zona būs mainīga.

Tāpēc ir jāmainās, ir daudz jāmācās: elpot, pareizi ēst. Jāsamierinās arī ar to, ka sācies tehnoloģiju laikmets un jāmācās arī šajā sfērā, citādi nākotnes nav.

Jāaizmirst ‘’kā bija’’, jo tā vairs nebūs! Tas ir jāiekaļ savā galvā, tad kļūs vieglāk. Ir jāmaina redzējums uz lietām, jāatver sevi jaunajam, ne izmisīgi jāgaida, kad atgriezīsies tas ‘’kā bija’’. Jo tā vairs nebūs nekad,’’ iedvesmo Drāke.

Nolikt negācijas
Tas, vai 2021. gads būs smags vai gluži pretēji – tas būs jaunu iespēju gads, atkarīgs no tā, uz ko katrs koncentrēsimies. ‘’Ir jāaktivizē pozitīvais un jāiemācās ignorēt negatīvo. Jāapaudzē sevī pozitīvās vadlīnijas.

Tie, kuri šobrīd dzīvo negācijas un ir dusmīgi uz visu pasauli, pirmie būs pakļauti visam sliktajam.

Tāpēc, sagaidot 2021. gadu, domājiet, ko domāt. Garīgās vērtības šogad būs daudz svarīgākas, nekā materiālās. Šis ir laiks, kad ir jābūt jauneklīgam, dzīvīgam, aktīvam un radošam! To es arī jums novēlu 2021. gadā!’’ sarunu noslēdz Drāke.