Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: PantherMedia/SCANPIX/LETA

3 gardas receptes ar kabačiem 0

Svaigu dārzeņu salāti ar kabačiem

Mazu (10 cm) kabacīti sarīvē. Klāt pierīvē ābolu un burkānu. Pievieno sakapātus lociņus un dilles. Sajauc ar olīveļļas un citrona sulas maisījumu.

Reklāma
Reklāma

Kabaču ripiņas ar sieru

Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām
Lasīt citas ziņas

Nelielu kabaci sagriež 2 cm biezās ripiņās, apviļā sakultā olā un liek uz pannas eļļā cepties. Kad viena puse gaiši brūna, ripiņu apgriež, virsū liek Krievijas, Holandes vai cita labi kūstoša siera šķēli, pannai uzliek vāku un vēl brīdi pacep. Pirms pasniegšanas katru ripiņu pārkaisa ar sakapātām dillēm.

Kabaču biezzupa

Nomizo vienu vidēju kabaci un dažus kartupeļus, sagriež kubiņos. Ber katlā ar aptuveni 200 ml ūdens un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno garšvielas vai pāris buljona kubiņus. Visu sablenderē, pievieno kausēto sieru. Pēc tam pielej vēl 200 ml iepriekš uzvārīta, karsta ūdens. Zupu karsē līdz pirmajam burbulim. Pasniedz kopā ar maizes grauzdiņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.