Foto – Fotolia

Februāra horoskops Svariem. Mīlestība, karjera, nauda! 1

2018.gada horoskops Svariem sola iespēju izrādīt savas labākās rakstura iezīmes. Jūs būsiet jautrs, pozitīvs un atjautīgs. Nekādi šķēršļi ceļā jūs nebiedēs. 2018.gadā Svariem vajadzēs pastāvīgi braukt darba darīšanās, sazvanīties ar partneriem un veidot jaunus sakarus. Vairāki Svari nopietni aizrausies ar reliģiju un pat iestāsies sektā. Esiet apdomīgi un neejiet dīvainu personību pavadā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Darbā Svari var uzsākt mīlas romānu ar kolēģi. Ja esat ģimenes cilvēks, esiet uzmanīgi, citādi par jūsu vieglprātīgo uzvedību uzzinās visi tuvinieki. Februāra horoskops iesaka Svariem vairāk nodarboties ar bērniem, mājas darbiem un darbu. Jums pašlaik ir svarīgi normalizēt finansiālo situāciju.

Februāra horoskops Svariem rekomendē būt ieturētākiem un piekāpīgākiem kolēģiem. Ja jūs bāžat savu degunu visur, tad nebrīnieties, ka iemantojat izlecēja slavu. Ja februārī Svari ieplānojuši braucienu, tad tas būs veiksmīgs un ienesīgs. Ceļā jūs varat iepazīties ar interesantu cilvēku, ar kuru šogad izveidosies draudzība un sadarbība. Tikai cenšaties biežāk ieklausīties intuīcijā, ja lieta skar mīlestību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīlestības horoskops
Iespējams, pašlaik Svari vēlēsies palikt atstatus no mīlas plūsmas, taču tas diez vai izdosies. Katram gadījumam esiet vērīgs. Attiecībās, kas jau izveidojušās, svarīgs ir emocionālais komforts, lai gan vētrainas kaisles periodi, visticamāk, būs pat stabiliem pāriem, ja viens no abiem ir dzimis Svaru zīmē.

Naudas un karjeras horoskops

Karjeras horoskops 2018.gada februārim Svariem prognozē neviennozīmīgu situāciju darbā un naudas ziņā. Svariem februārī būs grūti noskaņoties darba ritmam un veidot karjeru. Vēlams nestrīdēties ar priekšnieku, citādi tas beigsies gan ar naudas zaudēšanu, gan atlaišanu. Savus tiešos pienākumus jāizpilda godprātīgi, lai nesabojātu sev reputāciju. Naudas ekonomēšana februārī ļaus Svariem saglabāt stabilu finansiālo stāvokli.

Sievietēm Svariem nepieciešams biežāk ieklausīties padomos, ko dod tuvinieki un draugi. Pie viņiem jūs februārī varat vērsties pēc palīdzības naudas ziņā. Riskēt un tērēt finanses nevajadzīgām lietām nevajag, citādi šogad nonāksiet uz sēkļa.

Karjeras horoskops februārim vīriešiem Svariem prognozē labu finansiālo stāvokli. Sākumā jūs baidīsieties, ka jums neatdos senu parādu, bet vēlāk naudu saņemsiet pat ar procentiem. Tikai nesteidzieties visu uzreiz iztērēt. Lai februārī izveidotu karjeru, Dvīņiem vajag saņemt dūšu un ieklausīties draugu padomos. Šogad visi jūsu centieni vainagosies panākumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.