Foto – Shutterstock

Ābolu un dateļu smūtijs. Kokteilis enerģiskai dienai 0

Šis smūtijs iegūst neatkārtojamu un īpašu aromātu, ja tam pievieno nedaudz cidoniju. Tad nepieciešams cidonijas nomizot, izņemt sēklas un, nedaudz apslakot ar ūdeni, apbērt ar cukuru. Pēc tam samaļ biezenī un iemaisa smūtijā. Ja vēlaties dekorēšanai izmantot ābolu šķēlītes, nemizojiet tās – izskatīsies skaistāk.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
2 āboli
2 tējkarotes medus
14 dateles
200 g kefīra

Pagatavošana
1. Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež četrās daļās un izņem serdes. Mīkstumu sagriež gabalos, divas ābola šķēlītes atliek malā un apziež ar medu, lai tās nezaudētu krāsu. Datelēm izņem kauliņus un sīki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Ābolus, dateles un pusi kefīra samaļ blenderī. Pielej atlikušo kefīru. Smūtiju dekorē ar glazētajām ābolu šķēlītēm un pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.