Foto – Anda Krauze

Apceptas mannas šķēles ar sīpolu gredzeniem, ķirbi un zaļumiem. Vijas Beinertes recepte 0

Iemarinēju ķirbi. Vistas buljonā savāru biezu mannas putru. Saberu uz sviestpapīra rīvēta siera kaudzītes un šauju uz dažām minūtēm cepeškrāsnī, lai izkūst. Apvārtu miltos sīpolu gredzenus un apcepu tos karstā eļļā. Mannas putru sagriežu šķēlēs un apcepu sviestā. Sakuļu dzērvenes un sajaucu ar pirmā spieduma olīveļļu, cukuru un sāli. Kārtoju uz šķīvja mannas šķēles, ķirbja gabaliņus, sīpolu gredzenus un sieru, pārleju ar mērci, dekorēju ar zaļumiem un sēklām.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.