Foto: Shutterstock

Ar burkāniem un majonēzi pildīta karpa 0

Sastāvdaļas
• karpa
• burkāni
• ķiploki
• dilles
• majonēze
• sāls

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvētus burkānus uz pannas viegli apcep nelielā taukvielu daudzumā. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un majonēzi, uzbārsta sāli un mazliet pakarsē, raugoties, lai majonēze nesaiet taukos. Tad masai pievieno sakapātas dilles un pilda karpā. Lai zivs ātrāk izceptos, iegriež ādā.

Karpu liek uz pannas, kas izklāta ar foliju, un cep cepeškrāsnī 180 grādos 30–40 minūtes.