Foto – Bonappetit.lv

Ar kāpostiem un āboliem pildīts pīles cepetis 0

Pagatavošana

Pīlei nogriezt redzamos taukus pie astes un krūts daļā, smalki sagriezt un izkausēt pannā, pievienojot 1 ēd.k. sviesta.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 72
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Ābolus notīrīt un sagriezt palielos gabalos. Kāpostus sagriezt smalkāk. Izkausētos taukos ielikt saspiestas kadiķogas, lauru lapu un kanēļa standziņu. Karsēt 1- 2 min., pievienot ābolus un kāpostus un cept vēl 10 min.

Pīli piepildīt ar kāpostiem un āboliem. Ja nepieciešams vēderu aizšūt ar kulināro diegu. No ārpuses pīles ādu sadurstīt ar dakšu, apsmērēt ar sviestu, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pīli pārlikt formā, pievienot uzkarsētu vīnu un cept 15 min. 220 grādos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samazināt uguni līdz 180 grādiem, apsegt ar folliju un turpināt cept 45 min. Folliju noņemt un cept vēl apm. 30 min, ik pa brīdim aplejot ar sulu, kura izdalās cepšanas procesā.

Pasniedz siltu ar pildījumu.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.