Foto: Lesya Dolyuk/SHUTTERSTOCK

Ar sēnēm pildīts ķirbis. Garšos debešķīgi! 0

Sastāvdaļas

• neliels (garens) ķirbis

• 1 sīpols

• 100 g sēņu (var izmantot saldētās vai šampinjonus)

Reklāma
Reklāma

• 70 g rīsu (vai kuskusa)

• 70 g rīvēta siera

• 50 g kaltētu tomātu

• 2 ēdamkarotes eļļas

• pusglāze buljona

• 2 ēdamkarotes rīvmaizes

• sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Ķirbi gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un daļu mīkstuma.

Sēnes un rīsus novāra (kuskusu uzbriedina).

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.

Pievieno sēnes un visu kopā pacep 10 minūtes. Liek klāt vārītos rīsus, pieber sāli un piparus.

Maisījumu ar karoti liek izdobtajās ķirbja pusēs, uzkaisa sieru, rīvmaizi un cepeškrāsnī 190 °C cep 30 minūtes.

Ēdiens, ko var servēt uz folijas salvetes, šķīvi nemaz nevajag!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.