Aragulas lapu salāti ar prošuto, kazas sieru, olīvām 0
KĀ GATAVOT
Aragulu nomazgā. Plāni sagriež vītināto gaļu, sadrupina kazas sieru. Uz šķīvja kārto aragulu, pāri liek saulē kaltētos tomātus, kazas sieru. Visu apslaka ar olīveļļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos?
115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Gatavoja restorāna “Da Roberta” šefpavārs EDGARS JAUNZEMS