Ātrie ābolu vai siera pīrādziņi brokastīm 0

Ātro pīrādziņu pildījumam var izmantot ne tikai ābolu ievārījumu, bet arī, piemēram, sieru, sīki sagrieztu šķiņķa un olu maisījumu vai ko citu garšīgu, kas ir pa rokai.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 13
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
Mīklai – 2 glāzes miltu; 3 ēdamkarotes augu eļļas; ūdens; pustējkarote sāls; pustējkarote sodas. Eļļa cepšanai.
Pildījumam – visvienkāršāk pīrādziņus pildīt ar gatavu ievārījumu pēc savas gaumes vai jebkuru citu pildījumu.

Gatavošana
1. Mīklai paredzēto eļļu ielej glāzē, glāzi līdz augšai piepilda ar ūdeni.
2. Izvēlas mīklas pagatavošanai ērtu bļodu, tur ielej eļļas un ūdens maisījumu. Pievieno sāli, sodu un visu samaisa ar mikseri.
3. Mīklā iejauc miltus.
4. Mīklu izrullē kā desiņā, griež gabaliņos, tos izrullē. Uz katra gabaliņa liek karoti pildījuma – tas var būt arī svaigs ābols ar kanēli un cukuru. Aizspiež pīrādziņa malas.
6. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, pīrādziņus viegli apvārta miltos un apcep no katras puses, lai veidotos kraukšķīga garoziņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.