Foto – Fotolia

Auzu pārslu pankūkas ar rabarberiem. Tās tik ir superbrokastis! 0

Sastāvdaļas
1 1/3 tases universālu miltu
10 ēdamkarotes ātri pagatavojamu auzu pārslu
1/3 brūnā cukura
1 tējkarote malta kanēļa
1/2 tējkarote sodas
1/2 tējkarote sāls
1 1/3 piena ar zemu tauku saturu vai kefīra
1 tējkarote citrona sulas
1/2 banāna, samīcīta
1 tase smalki sakapātu rabarberu
2 ēdamkarotes augu eļļas

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sajauc miltus, auzu pārslas, brūno cukuru, kanēli, sodu un sāli lielā bļodā. Citā bļodā sajauc pienu un citrona sulu; iemaisa banānu. Iemaisa banānu maisījumu miltu maisījumā; iecilā rabarberus.

Uz vidējas uguns sakarsē pannu, ielej tajā 1/4 tasi mīklas un cep, kamēr maliņas kraukšķīgas, aptuveni 2 minūtes. Apgriež otrādi un cep, kamēr otra puse zeltaini brūna. Atkārto ar atlikušo mīklu.