Foto – Anda Krauze

Aveņu biezpiena kārtojums ar vaniļas mērci 0

Sastāvdaļas – svaigas avenes, olas, saldais krējums, vaniļas pāksts, cukurs, biezpiens.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Uzkuļ saldo krējumu, pievieno biezpienu, cukuru.

Avenes ar cukuru sablenderē līdz vienmērīgai masai, izberž caur sietu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vaniļas mērcei – 1 litrs saldā krējuma, desmit olu dzeltenumi, astoņas ēdamkarotes cukura, viena vaniļas pāksts. Saldo krējumu uzsilda, pievieno vaniļu, ļauj uzsilt, ne vārīties. Olas sakuļ ar cukuru un abas masas sajauc, liek ūdens peldē, ievāra, līdz masa kļūst krēmīga.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.