Foto: SHUTTERSTOCK

Avokado laiviņas – ātri, vienkārši, bet izsmalcināti 0

Sastāvdaļas

• 2 avokado

• 200 g biezpiena ar krējumu

• 150 g auksti kūpināta laša filejas

• citrons

• svaigi pētersīļi un dilles

Pagatavošana

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kaulu (var nomizot mizu, jo būs vieglāk apēst).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Avokado pusītes liek uz šķīvja. Tajās pilda biezpienu, pārliek saritinātas laša filejas šķēlītes.

Citronu sagriež ļoti plāni, mazliet sulas uzspiež lasim.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai dillēm.

Biezpiena vietā var ņemt mājas sieru, laša vietā – ikrus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.