Foto no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

Biezpiena sacepums ar drumstalām 0

Sastāvdaļas

Mīklai – 250 g kviešu miltu, 150 g sviesta, 100 g cukura, tējkarote cepampulvera, 3 olu dzeltenumi, ½ tējkarotes
sarīvēta citrona miziņas, ēdamkarote piena.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 3 olu baltumi, 500 g biezpiena, 200 g cukura, tējkarote vaniļas cukura, ½ tējkarotes sarīvētas citrona miziņas, 4 ēdamkarotes kviešu miltu.

Pagatavošana.

Mīklai sajauc visas sastāvdaļas, bet nesablīvē (mīklai jābūt irdenai), sadala 2 daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pildījumam olu baltumus saputo stingrās putās. Biezpienu samaisa ar cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu,
pievieno miltus un iecilā olu baltumus.

Izrullē pusi mīklas, liek uz cepamplāts, virsū liek biezpiena masu un pārkaisa ar atlikušās mīklas drumstalām.

Cep 190 °C apmēram 30 minūtes.