Bumbieri ar medus karameli
 0

Sastāvdaļas. (6 porcijas)
 6 bumbieri, 60 g medus, 250 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 125 ml svaigi spiestas citronu sulas, 250 ml ūdens, garšvielas: šķipsna kanēļa un 2 krustnagliņas.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

VIDEO. “Sēžu ceļmalā un netieku mājās!” Latviete ar asarām acīs stāsta par nedienām ar elektroauto
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis
VIDEO. Artuss Kaimiņš savā raidījumā pamatīgi nokaitina LTV leģendu Andreju Volmāru, kurš pamet sarunu pusratā
Lasīt citas ziņas

Bumbierus nomizo, izņem sēklotnes. Pārgrieztus uz pusēm liek uzkarsētā apelsīnu un citronu sulā, kam pievienots medus, ūdens un garšvielas. Sautē uz lēnas uguns, reizumis apslakot ar mērci. Pasniedz atdze­sētus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.