Bumbieris medus un zilā siera glazūrā 0

Kā gatavot?

Bumbierim izņem vidu, ieliek gabaliņu Rokforas vai “Dor Blue” siera, pārlej ar dažām karotēm medus, pārkaisa ar rīvētām piparkūkām. Cep cepeškrāsnī, līdz bumbieris gatavs.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Lasīt citas ziņas

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.