Burvīgs graužamnieks svētku galdam. Piedāvā Džuljeta Leiterte 0

Džuljeta Leiterte, AS “Latvijas Avīze” administratīvās daļas vadītāja: “Šo graužamnieku var pagatavot pavisam vienkārši. Vajadzēs maizes stienīšus (es izmantoju “Gualino” ar sezama sēkliņām, bet var jebkurus, galvenais, lai nav sāļi). Trauciņā izkausē balto vai melno šokolādi, var arī abas. Maizes stienīti līdz pusei apziež ar šokolādi – tā bagātīgi, lai jūtama garša! No šā brīža sākas improvizācija – ar šokolādi aplipināto stienīti var apbārstīt ar sadrupinātiem grauzdētiem/negrauzdētiem riekstiem vai vafeļu drumstalām, vai ogu pulveri, vai sakaltētām cidoniju kripatām vai jebko citu, kas ir sīks, skābens un pašam garšo. Protams, tam labi jāizskatās uz attiecīgās krāsas šokolādes dekora. Kad kociņi izdekorēti, tos 10 minūtes patur ledusskapī. Pēcāk uz svētku galda izskatīsies dekoratīvi un sagādās prieku ēdājiem. Ja visas sastāvdaļas ir pie rokas, kārums ir gatavs 15 minūtēs, protams, atkarībā no kociņu daudzuma. Gatavošanas process patīk arī bērniem.”

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.