Foto – Valdis Semjonovs

Cepta zandarta fileja ar pastinaku biezeni 0

(2 personām)

380 g zandarta filejas

100 g pastinaka

100 g cukīni

40 g purava

100 g piena

30 g sviesta

30 g olīveļļas

60 g pērļu grūbu

30 g cietā siera

10 g kressalātu

Pērļu grūbas pamērcē ūdenī un tad vāra, kamēr mīkstas. Pievieno sieru un sāli. Cukīni plāni sagriež, pievieno ripiņās sagrieztu puravu, pielej ūdeni, pienu un vāra, kamēr mīksti. Visu sablendē, tad pieliek sviestu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Zandartu sadala porcijās, uzber sāli, piparus un cep pannā, kamēr izveidojas kraukšķīga garoziņa.

Visu kārto uz šķīvja un rotā ar kres­salātiem.