Foto – Anda Krauze

Ceptas ābolu daiviņas ar smiltsērkšķu un apelsīnu sulas mērci. Gatavo Vija Beinerte 0

Sajaucu līdzīgās daļās svaigi spiestu smiltsērkšķu un apelsīnu sulu, pievienoju nedaudz brūnā cukura. Daļu maisījuma uzleju uz ķirbja un cidoniju sukādēm, ļauju tām piebriest. Otru daļu sajaucu ar svaigi spiestu dzērveņu sulu. Nomizotu ābolu daiviņas pārkaisu ar cukuru, kanēli un mandeļu skaidiņām, kārtoju formiņās, lieku cepeškrāsnī un cepu 140 grādos 45 minūtes. Servēju ar sukādēm un mērci.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.