Foto – dreamscook.ru

Citronu kēkss – ļoti gards 0

Sastāvdaļas
200 g miltu
250 g biezpiena
150 g cukura
2-3 ēdamkarotes sviesta
3 olas
1 citrons
1,5 tējkarotes sodas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 192
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Citronu kopā ar tā miziņu sagriež un sablendē.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Atdzesētu sviestu sajauc ar cukuru. Pievieno vājpiena biezpienu un rūpīgi samaisa.

3. Viegli saputo olas un pievieno biezpiena masai. Iemaisa arī sablendēto citronu.

4. Pievieno sodu (dzēst etiķī nevajag, jo šajā receptē pietiek ar citrona sulu). 

5. Pāris minūtes pagaida, pēc tam iemaisa miltus. Iepilda mīklu ietaukotā veidnē. Labāk izvēlēties ar augstām malām.

6. Cep aptuveni stundu. Gatavību pārbauda, kociņu iedurot kēksā.

7. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.