Ekrānuzņēmums no Instagram

Dārzeņu paella. Rīsi, tomāti, baklažāns, paprika un zirņi = pasaka ⠀ 0

Siltums, krāsas un sāts burvīgā dārzeņu ēdienā. Ķeries pie darba!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

200g rīsi ⠀

1 sīpols ⠀

2 ķiploku daiviņas ⠀

400g tomāti bundžā ⠀

1 paprika ⠀

1/2 baklažāns ⠀

700ml buljons

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

2 saujas zaļie zirnīši, kukurūza un burkānu gabaliņi⠀

sāls, pipari, paprika, baziliks, oregano, kurkuma, dilles, eļļa cepšanai ⠀

1 laims⠀ ⠀ ⠀

Pagatavošana⠀

CITI ŠOBRĪD LASA

Paellas pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus līdz mīksti. Pievieno saspiestas ķiploku daiviņas un cep līdz zeltaini brūnas. ⠀

Pievieno konservētus tomātus un garšvielas. Uzkarsē līdz pirmajiem burbuļiem. Pievieno rīsus un apcep apm. minūti. Tad pievieno buljonu. ⠀

Pievieno zirņus, kukurūzu un burkānus, un pavāra apmēram 10 min. ⠀

Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C un dekorē paellu ar paprikas un baklažāna daiviņām. Liec cepeškrāsnī uz apmēram 20 min. līdz šķidrums uzsūcies.⠀

Pasniedz kopā ar svaigu laimu.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Bergfelde | vegan (@vegansvirtuve) on

Recepte: Instagram – Vegansvirtuve

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.