Foto – Bonappetit.lv

Forele armēņu gaumē 0

Pagatavošana

Foreles atzvīņot, iztīrīt iekšas un izgriezt žaunas. Zivis kārtīgi ierīvēt gan no iekšpuses, gan no ārpuses ar Kajennas pipariem vai papriku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 18
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

Zivi cept uz grila 10-12 min, ik pa brīdim apgrozot un uzliekot pa sviesta piciņai.

Gatavu foreli pasniedz ar citrona daiviņām un estragonu vai dillēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi sadarbībā ar “Siera namu” un “Cesvaini”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.