Liepājā atklāts jauns restorāns “Pavillon de Roze”
Liepājā atklāts jauns restorāns “Pavillon de Roze”
Publicitātes foto

FOTO. Liepājā atklāts jauns restorāns “Pavillon de Roze” 0

Aizvadītās nedēļas izskaņā Liepājā ar īpašu garšu performanci durvis vēra vaļā jauns restorāns “Pavillon de Roze”, kurš turpmāk saviem klientiem piedāvās kaukāzu valstīm raksturīgos ēdienus un garšas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Restorāns atrodas Ūliha ielā 32, “Hotel Villa Roze” iekšpagalmā, tā kopējā platība ir 80 kvadrātmetri un tas vienlaikus spēj uzņemt līdz 35 apmeklētājiem.

Restorāna īpašnieks Oļegs Hramovs atklāj, ka tieši kaukāzu valstīm raksturīgā sirsnīgā viesu uzņemšanas māksla būs viena no jaunā restorāna spilgtākajām iezīmēm. To papildina autentiska ēdienkarte un ēdienu pagatavošanas veidi, kādus neatrast nekur citur Liepājā.

CITI ŠOBRĪD LASA
Liepājā atklāts jauns restorāns "Pavillon de Roze"

“Pavillon de Roze” piedāvās uz oglēm gatavotus gaļas ēdienus kā vasaras, tā ziemas sezonā. Restorāna vadītāja Inga Holodena neslēpj prieku par to, ka, pateicoties interjera dizainerim Agrim Padēlim-Līnam, restorānā izdevies radīt no tiesas mājīgu, siltu un askētisku
atmosfēru.

Viņa atklāj, ka sadarbībā ar vīna mājražotājiem no Gruzijas, dzērienu piedāvājumā būs dažādi īpaši vīni, kompoti, limonādes un pat brendiji ar augļu garšām, kādus Liepājā iegādāties nav iespējams.

Uz atklāšanas pasākumu tika aicināti dažādi Liepājas uzņēmēji, īpašniekam tuvi cilvēki un sadarbības partneri, kuri pielikuši arī savu roku restorāna izveidē. Pie ārdurvīm jau pašā vakara sākumā kūpēja trīs krāsaini tandīri – īpašas krūkveida cepšanas krāsnis, kurās uz
oglēm tiek gatavoti gaļas ēdieni.

Kā pastāstīja “Pavillon de Roze” grilla meistars Aliaga Bagirovs, tandīru sieniņu vienmērīgā siltumatdeve nodrošina pilnīgu gaļas izcepšanu, saglabājot tās aromātu un sulīgumu.

Lai viesiem būtu iespēja iepazīt un izbaudīt jaunā restorāna piedāvājumu un atmosfēru, atklāšanas vakarā tika piedāvāta īpaša piecu kārtu garšu performance, kurā sadarbībā ar pasākumu producentu kompāniju SIA “Šarmants”, vakara vadītāju Ati Bētiņu un DJ Mārci Grīnbartu, īpaši piemeklētas mūzikas pavadījumā tika pasniegti dažādi ēdieni, dzērieni kā arī interesanta un noderīga informācija par to tradīcijām un izcelsmes vietām.

Reklāma
Reklāma

Viens no atklāšanas viesiem bija Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks stratēģiskās plānošanas jautājumos Uldis Sesks, kurš izteica savu sajūsmu par to, ka Liepājas restorānu piedāvājums tiks papildinās ar spilgtu gruzīnu un azerbaidžāņu virtuvi, kurā iespējams baudīt pavisam jaunas un interesantas garšas.

Ar restorāna atvēršanu pilsētā radītas 11 jaunas darbavietas, kurās liepājniekus papildina arī garšu eksperti no Azerbadžānas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.