Publicitātes foto

FOTO: Rīdzinieki mielo acis un vēderus svētku restorānā Spīķeros 0

Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis ver “Rīgas svētku restorāns”, kas ir lielākais atvērta tipa restorāns. Arī šogad tā vadmotīvs ir „Ar dabu šķīvī”, kas iezīmē Rīgas-Gaujas reģiona iegūto “Eiropas gastronomijas reģiona 2017” titulu.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Rīgas svētku restorāns un tā dalībnieki gan vietējos iedzīvotājus, gan tūristus ik gadu pārsteidz ar unikālu atvērta tipa restorāna atmosfēru, kurā gatavošanas prasmes demonstrē populāri Rīgas šefpavāri. Ēdiens tiek gatavots no sezonāliem vietējiem produktiem, saglabājot visiem pieejamas un draudzīgas cenas. Restorāns būs atvērts līdz pat plkst. 20:00.

Šogad pavāri ir sarūpējuši ne mazums gastronomisko pārsteigumu – eklērus ar gaileņu mājas siera krēmu, bērzu tāss maizi ar alkšņu skaidās kūpinātu pīles krūtiņu, zivju zupu, griķu tortiljas, biezās kartupeļu vafeles ar alū tvaicētu liellopu, baltegļu saldējumu, lavandas krēmu un pat cukurvati ar zelta skudrām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šogad svētkos piedalās 3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt”, „Avalon”, „B-Bārs”, „Cup&Cino”, „Entresol”, „Eqqus”, „ID Gourmet”, „Kaļķu vārti”, „KID*”, „Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Le dome”, „MUUSU Terase”, “Pagalms”, „Tinto”, „Rocket Bean Roastery”, „Valtera restorāns”, “Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.