Foto-Kristaps Vucens

Fotorecepte: aromātisks un sildošs dzēriens 5 soļos 0

Krustnagliņu, kanēļa un citrusu siltā smarža ir tas, kas padara drēgnos un tumšos ziemas vakarus gaišākus, siltākus un omulīgākus. Tēja ar medu, karstvīns vai karstais upeņu dzēriens ir aukstās sezonas klasika.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Krišs Zupiņš, Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa  “Mesty Gourmet” koncepta kafejnīcas- dizaina priekšmetu tirgotavas idejas autors, piedāvā karstā čilī dzēriena recepti, kas gan sasildīs, gan radīs omulības sajūtu tumšajos un aukstajos ziemas vakaros.

Foto-Kristaps Vucens
CITI ŠOBRĪD LASA

Sagādājam visas sastāvdaļas: sauss sarkanvīns (Merlot), vīnogu sula, dzērveņu sula, čilī cukura sīrups, kanēlis, krustnagliņas, zvaigžņu anīss, rums vai konjaks.

Foto-Kristaps Vucens

Ielejam karstuma noturīgā glāzē ļoti nedaudz stipro dzērienu (10 līdz 15 ml uz 300–350 ml glāzi).

Foto-Kristaps Vucens

Pielejam sulas un sīrupu šādās proporcijās: 3 daļas, vīnogu sula, 2 daļas dzērveņu sula un 1 daļa čilī sīrups.

Foto-Kristaps Vucens

Uzkarsējam dzērienu, uzmanāmies, lai nesāk vārīties!

Foto-Kristaps Vucens

Pievienojam garšvielas: 1/3zvaigžņu anīsa, kanēļa standziņu un apelsīna šķēli, un izbaudām!