Foto-Aija Geida

Garda un veselīga ķirbju uzkoda 0

Sastāvdaļas

• 400 g sviesta vai riekstu ķirbja

• 30 g parmezāna siera

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• ¼ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Ķirbi sagriež plānās šķēlītēs. Ja sviesta ķirbim ir mīksta miza, to nemizo. Šķēlītes aprasina ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli. Cep +160 °C aptuveni 10 minūtes, tad uzkaisa rīvētu sieru un cep vēl 5–7 minūtes, līdz čipsi sačokurojušies un kļuvuši trausli.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.