Foto: Pexels

Gardums zelta vērtē: mājās gatavoti biezpiena sieriņi šokolādē 4

Šī recepte būs viena no tām, par kuru jūs pēc tam teiksiet – kāpēc es to agrāk nezināju? Bērni būs sajūsmā un, jāatzīst, vīrieši arī. Mājās gatavoti šokolādes sieriņi – fantastisks gardums!

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 104
Lasīt citas ziņas

Mājās gatavoti biezpiena sieriņi ar šokolādes glazūru

Sastāvdaļas:

  • 350 grami 18 – 20% biezpiens
  • 75 grami sviests
  • 50 grami pūdercukurs
  • 200 grami izkausētas šokolādes
  • 35 grami kakao sviests

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Sviestu ar mikseri sakuļ kopā ar pūdercukuru līdz krēmīgai konsistencei

2. Biezpienu izspiež caur sietu un pievieno iepriekš sagatavotajai masai. Sakuļ visu kopā vēlreiz.

3. Pārliek masu konditorejas maisiņā un saspiež iekšā silikona formiņās un liek saldētavā. Kādu formu izmantos, tādā sanāks arī paši sieriņi. Nogaida, līdz pilnībā sasalst.

4. Šokolādi kopā ar kakao sviestu izkausē vai nu karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.

5. Sasaldēto biezpiena masu izņem no silikona formas, iesprauž tajās cepšanās irbulīšus un mērc izkausētajā šokolādes masā. Kārtīgi apvīļā no visām pusēm.

6. Pārliek pagatavotos sieriņus uz izklāta folija lielā traukā un liek atpakaļ ledusskapī. Jānogaida, kad biezpiena masa iekšpusē pilnībā atkūst.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.