Foto – Fotolia

Garšaugu mafini ar svaigo sieru. Lielisks dienas sākums! 0

1. Olas, rapšu eļļu, jogurtu un sāli sajauc viendabīgā masā. Sajauc kviešu pilngraudu miltus, kviešu miltus ar cepamo pulveri un sodu, tad iecilā olu maisījumā.

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Papīra formiņas liek kēksu cepšanas formās, divas trešdaļas tilpuma piepilda ar sagatavoto mīklu. Uz katra mafina liek tējkaroti svaigā siera, pārlej ar mīklu. Cep 25 minūtes.