Foto – Gints Ivuškāns

Grieķu pica – ņamma! 0

Sastāvdaļas
• Picas mīkla
• Picu mērce
• Siers (Holandes, Krievijas vai cits)
• Mocarellas siers
• Ķirštomātiņi
• Ķiploku eļļa
• Svaigas spinātu lapas

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Izveltnē mīklu, noziež ar tomātu mērci, uzbārsta rupji sarīvētu sieru, kārto mocarellas šķēlītes un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus, kā arī spinātus. Nobeigumā uzslaka ķiploku eļļu. Cep sakarsētā krāsnī +300 °C aptuveni 15 minūtes.