Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī 0

Sastāvdaļas – tītara fileja, žāvēts cūkgaļas speķis, jaunie kartupeļi, Šalotes sīpoli, mazsālīti gurķi, sviests, dilles, ledus salāti, kressalāti, jauno sarkano bietīšu lapiņas, zilais baziliks vai citi zaļumi, sāls, pipari, timiāns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
Lasīt citas ziņas

Tītara fileju sagriež gabaliņos un dažas stundas tur marinādē, ko gatavo no jogurta bez piedevām, smalki kapāta ķiploka, svaiga koriandra, šķipsniņas aso, sarkano piparu un sāls. Aptin ar plānu speķa šķēlīti. Pēc tam dur uz iesmiņa, virsū uzliek timiāna zariņu un cep uz grila, līdz speķis kļuvis kraukšķīgs. Ja izmanto bambusa iesmiņus, tie pusstundu jāpatur ūdenī, lai nedeg. Jaunos kartupeļus sagriež daiviņās, cep uz pannas sviestā kopā ar Šalotes sīpoliem, pārkaisa sāli, piparus un timiānu. Pievieno sagrieztus mazsālītos gurķīšus, dilles, ledus salātus un citus zaļumus.