Foto – http://foto-recepti.ru/

Jogurta pankūkas 0

Šīs jogurta pankūciņas iznāk maigas ar skābenu vidu. Savukārt anīss piešķir vieglu ābolu aromātu.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

400 ml dabīga jogurta

6 ēdamkarotes kviešu miltu

šķipsniņa sāls

2 tējkarotes anīsa sēklu

200 g cukura

1 ēdamkarote sezama sēklu

100 g eļļas

Kā gatavot?

“Kā krāpnieks zināja, ka neesmu izņēmusi paciņu?” Lasītāja atmasko neīsto “Latvijas Pastu” 1
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Mākslīgais intelekts nosauc piecus “neveiksmīgākos” latviešu politiķus 115
Lasīt citas ziņas

Jogurtu, sāli, miltus un anīsu sajauc un atstāj uz pusstundu.

Tikmēr čuguna katliņā taisa sīrupu. Cukuru samaisa ar 100 ml ūdens un vāra tik ilgi, līdz sīrups kļūst pietiekami biezs. Par to pārliecinās ar veco labo divu karošu metodi (jūs droši vien zināt). Sīrupam pievieno sezama sēklas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nelielā čuguna pannā vai vokpannā uzsilda eļļu.

Karstā eļļā liek pankūku mīklu, veidojot vairākas pankūciņas. Ātri apcep no abām pusēm, gatavu liek uz papīra salvetēm. Pēc tam liek sīrupā.

Ar pinceti vai citu palīgierīci pankūciņu uz pāris sekundēm ieliek aukstā ūdenī. Tādējādi karamele ātri sacietēs un nelips, bet pankūciņu iekšpuse būs karsta.

Recepte foto-recepti.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.