Foto: Aija Geida

Kabaču pankūkas. Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām! 7

Autore: Aija Gleida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 500 g kabača
• 2 lielas olas
• ½ tējkarotes garšvielu maisījuma Vegeta
• 1,5–2 tējkarotes ķiploku sāls
• 3–4 ēdamkarotes kviešu vai zirņu miltu

Pagatavošana.
Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olas, kviešu vai zirņu miltus, ķiploku sāli, nedaudz Vegetas (bez sāls) un cep pankūkas. Ja kabači ir sulīgi, varbūt jāpieber vairāk miltu. Garšo arī atdzisušas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām. Ja nav vairāk par ceturtdaļu no kopējās masas, neviens nejūt atšķirību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.