Foto-cooksa.ru

Kabaču un šampinjonu sacepums 0

Sastāvdaļas – 1 kabacis, 200 g šampinjonu, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes pētersīļu, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 ēdamkarotes tomātu mērces, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 1/2 glāzes ūdens, 1/2 tējkarotes maltu melno piparu, 1/2 tējkarotes sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Lasīt citas ziņas

Sēnes un sīpolus smalki sagriež, sajauc ar sagrieztiem zaļumiem.

Kabaci notīra un sagriež mazos gabaliņos, izklāj cepamajā traukā pa visu apakšu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Virspusē vienmērīgi izklāj sēnes ar sīpoliem un zaļumiem.

Miltus sajauc ar krējumu un tomātu mērci. Pielej ūdeni, augu eļļu, pievieno piparus un sāli. Kārtīgi visu samaisa. Ar iegūto mērcīti pārlej sagatavotos dārzeņus cepamtraukā.

Cep cepeškrāsnī 20 minūtes. Ja vēlas, pirms cepšanas beigām var uzbērt rīvētu sieru un vēl nedaudz visu pacept.

Gatavo ēdienu izrotā pēc saviem ieskatiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.